Thuis

Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Synthetisch Rubberkleefstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Synthetisch Rubberkleefstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.
hoek van installatie
reactor 1
reactor 2
reactor 3
reactor 4
Modellen
Lab

hoek van installatie

reactor 1

reactor 2

reactor 3

reactor 4

Modellen

Lab

 • lopende band

  Zich baseert op de staat-van-kunst technologie en het fijne beheer op het productieproces, leveren wij hoogstens de beste kwaliteits materiële redelijke prijs.

   

  Ondertussen, ten gevolge van de speciale kenmerken van chemische productie evenals niet genormaliseerd productvereiste die specifieke toepassing verzorgen, zijn wij bereid om aangepast product behalve de regelmatige productvraag te leveren door het veranderen van of de procesparameters aan te passen of het productieproces te herontwerpen.

   

  Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Wij stemmen in met verdere samenwerking met de bestaande en potentiële partners in diverse stijlen van OEM/ODM om de lokale markt of de gerichte verkoop te ontwikkelen op de markt brengend gebied.

   

 • R & D

  Gebaseerd op sterk onderzoek en ontwikkelingsvermogen in de specialiteit chemische industrie, zullen het nieuwe model en de specificatie onophoudelijk ontwikkeld worden en op de markt gebracht om duurzame ontwikkeling te vervullen. 

   

  Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Contactgegevens
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Simon Yi

Tel.: 86-10-69479030

Fax: 86--4008266163-04917

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)