Thuis

Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Synthetisch Rubberkleefstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Synthetisch Rubberkleefstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

1 2 3
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.
Kantoorgebouw Meeting Room werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

De Technologische ontwikkelingco. van Peking YANXA, Ltd (hierna als YANXA wordt bedoeld) is één van de groeiende leveranciers op het gebied van specialiteitchemische producten en grondstoffen in China dat.

 

De toetredende hand met sommige onderzoekinstituten en fabrieken in China, YANXA streeft aan het voorzien van u van specialiteitchemische producten en grondstoffen met superieure kwaliteit voor de concurrerendste en redelijke prijs in de markt.

 

Momenteel, onder de categorie van perchloraat, omvatten de hoofdproducten diverse specificaties van kaliumperchloraat, ammoniumperchloraat, natriumperchloraat enz. voor andere doelen.

 

Zich uitbreidt van perchloraat, kan YANXA functionele additieven, thermische isolatiematerialen, externe thermische beschermingsmaterialen, kleefstoffen, aramid vezel enz. voor diverse toepassingen leveren.

 

In binnen- en buitenland zich baseert op samenwerking op lange termijn met onze partners, is YANXA nu verder implicerend zaken die het raadplegen behandelen die en specialiteitchemische producten, grondstof, en uitrusting op de markt brengen op het specifieke gebied worden gebruikt.

 

Ondertussen, versnelt YANXA het tempo van technologieinleiding en overdracht met steun van beroemde bedrijven en onderzoekinstituten in China en in het buitenland voor de nieuwe en veranderende marktvraag.

 

Wij verheugen ons op het samenwerken met de bedrijven en de personen rond de wereld op het gebied van specialiteitchemische producten en grondstoffen.

Contactgegevens
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Simon Yi

Tel.: 86-10-69479030

Fax: 86--4008266163-04917

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)